• بیانات رهبر انقلاب در جمع اساتید و نخبگان
  • ثبت نام دوره های بدون آزمون

قابل توجه دانشجویان گرامی

ضمن تبریک پیشاپیش آغاز سال تحصیلی جدید به اطلاع می رساند فرآیند انتخاب واحد نیمسال اول سال تحصیلی 99-1398، از روز یکشنبه 10 شهریورماه آغاز می گردد.

توجه به نکات زیر در فرآیند انتخاب واحد ضروریست.

• در زمان بندی مقرر، با توجه به سال ورودی برای انتخاب واحد اقدام نمایید.
  • بعد از ورود به پروفایل شخصی با نام کاربری و کلمه عبورتان،زمان بندی مشاهده شده مربوط به خودتان می باشد.
  • قبل از انتخاب واحد می بایست نسبت به پرداخت بدهی خود(شهریه ثابت ± بدهی و یا بستانکاری پیشین) که به صورت خودکار بعد از کلیک بر روی دکمه انتخاب واحد ظاهر می گردد، اقدام نمایید.
  • واریز بدهی پیش از انتخاب واحد تنها به طریق الکترونیکی می بایست انجام گردد.
  • برای ثبت نام تسویه حساب بدهی قبلی شهریه و صندوق رفاه دانشجویان الزامی است.
  • بعد از ثبت دروس نسبت به بازبینی واحد های اخذ شده اقدام نمایید. لازم به توضیح است تا پایان زمان بندی مربوط به سال ورودتان می توانید نسبت به تغییر دروس انتخابی اقدام نمایید.
  • تمامی امور مربوط به انتخاب واحد به صورت غیر حضوریست لذا از مراجعه غیر ضرور به دانشگاه و قسمت های مختلف خودداری نمایید.
  • در انتخاب واحد رعایت همنیازی و پیش نیازی و همچنین سقف واحد انتخابی بر عهده شخص دانشجو می باشد.

* با آرزوی سلامتی و موفقیت شما در ترم تحصیلی جدید *

کاربران